Avižinės košės ir karamelizuotų obuolių simfonija

Ruduo. Nėra nieko geresnio už šiltą ir jaukų maistą. Šį kartą su jumis pasidalinsiu labai paprastu receptu. Tai avižinė košė su obuoliais. Saldu, sotu ir taip skaaaanu.

Reikės:
išvirtos avižinės košės
1-2 obuolių
1 šaukšto sviesto
2 šaukštų cukraus

Eiga:
1. Išsiverdame avižinę košę.
2. Susipjaustome obuolius plonomis riekelėmis.
3. Įkaitintoje keptuvėje sudedame sviesto gabaliukus ir pabarstome cukrų.
4. Sumažiname ugnį iki vidutinės, sudedame obuolius ir apkepiname iš abiejų pusių, kol obuoliai taps auksiniai ir minkštučiai.
5. Susidedame karamelizuotus obuolius ant košės ir valgome. Skanaus!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s